Mladići stradali u saobraćajnoj nesreći kod Bileće

19.09.2021. 14:28
0
IZVOR: nezavisne.com/srpskainfo.com

Dvojica Bilećana M.V. (34) i P.K. (22) poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2.15 časova dogodila na magistralnom putu Bileća – Gacko, u dijelu puta koji prolazi kroz selo Bijela Rudina.

Njih dvojica su, prema potvrdama iz Okružnog tužilaštva Trebinje, upravljali automobilima "audi 6" i "BMW X3". Na mjestu suvozača u BMW-u nalazio se mladić K.L. i on je zadobio teške tjelesne povrede, zbog čega je hospitalizovan na Odjeljenju intenzivne njege u Bolnici "Trebinje", ali, i pored dijagnostifikovanih lomova kostiju, nije životno ugrožen. 

Kako saznaju "Nezavisne", M.V. je bio za volanom "audija", a P.K. za volanom BMW-a.

Okružni tužilac je, prema izvršenom uviđaju koji je urađen zajedno sa policijom, utvrdio da je na putu došlo do direktnog sudara, jer su se kretali iz suprotnih pravaca.

- Vozilo audi A6, kojim je upravljao M.V, kretalo se iz pravca Gacka, a u susret mu je dolazio BMW X3 iz pravca Bileće, kada je došlo do direktnog sudara - kazao je za “Nezavisne” Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje.

Najvjerovatniji uzroci ove nesreće su neprilagođena brzina uslovima na putu, a tužilac je naredio da se tijela prevezu u Prosekturu Trebinje radi daljih pretraga.

Forenzički patolog doktor Dražen Damjanjuk iz Prosekture Trebinje je potvrdio da će sve biti obavljeno u ponedjeljak, te da će raditi samo spoljni pregled leševa, a to podrazumijeva i nalaz krvi.

Komentari 0
Povezane vijesti
Na putevima u BiH lani poginulo 255 lica Na putevima u BiH lani poginulo 255 lica
U saobraćajnoj nesreći u Vlasenici smrtno stradao muškarac U saobraćajnoj nesreći u Vlasenici smrtno stradao muškarac
Mjere zabrane osumnjičenoj za izazivanje saobraćajne nesreće Mjere zabrane osumnjičenoj za izazivanje saobraćajne nesreće
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    9h 27m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    21h 0m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    20h 41m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    7h 41m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    5h 31m
    0