Na Palama održan jubilarni Memorijalni turnir Bogdan Boća Lučić

27.08.2019. 19:04
0
IZVOR: Katera

Danas je na Palama održan košarkaški turnir u čast Bogdana Boće Lučića. Na turniru učestvuje trideset ekipa u četiri uzrasne kategorije. 

Predsjednik savjeta mjesne zajednice Stanica i ujedno predsjednik organizacionog odbora, Ivica Topić rekao je da je ovo jubilarni, deseti po redu memorijalni turnir, Bogdan Boća Lučić. Turnir je posvećen, pokojnom Boći koji se bavio promocijom sporta na Palama, a naročito u mjesnoj zajednici Stanica. U njegovu čast mještani organizuju ovaj turnir i promovišu sport kao što je to i on nekada radio. 

-Ranije smo organizovali ovaj turnir za dvije uzrasne kategorije a ove godine za četiri. To su djevojčice i dječaci uzrasta do 2005 godišta, od 2005 do 2001 i seniori, drugovi Bogdana Boće koji su s njim igrali utakmice nekada davno - rekao nam je Ivica Topić.

Finalne utakmice se igraju sutra u srijedu 28. 08. 2019. godine kada će nastupati i ekipa seniora.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    10h 16m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    10h 21m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    11h 13m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    23h 43m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    11h 27m
    0