Na Romaniji se očekuje oko 40 bajkera

07.08.2019. 15:53
0
IZVOR: SRNA

Moto-klub „Romanija 02“ organizovaće u petak i subotu, 9. i 10. avgusta, moto-skup „Tebi goro Romanijo“, u okviru istoimenog programa za Dan manastira Svetog Georgija na Ravnoj Romaniji – 11. avgusta.

Bojan Đerić iz ovog kluba rekao je Srni da je za petak od 17.00 časova planirana panoramska vožnja nakon okupljanja bajkera u kampu kod etno-restorana „Romanija“ na Ravnoj Romaniji.

On je dodao da se na moto-skupu na Ravnoj Romniji očekuje oko 40 bajkera iz svih krajeva BiH i Srbije.

Đerić je naveo da će od 20.00 časova za bajkere i sve ljubitelje motora i dobre muzike biti organizovana rok svirka u kampu.

Prema njegovim riječima, u subotu će u 17.00 časova biti organizovane bajkerske igre kod etno-restorana na Ravnoj Romaniji, a od 18.00 časova rok svirka „Gruvera“ iz Zenice.

Đerić je istakao da 12. moto-susreti na Ravnoj Romaniji imaju i humanitarni karakter, jer će posjetioci kampa moći da daju prilog za liječenje njihovog prijatelja i bajkera Nenada Perovića sa Sokoca.

On je istakao da će u sobotu od 20.00 časova učesnici moto-susreta moći da prisustvuju koncertu grupe „Leksington“ u porti manastira Svetog Georgija na Ravnoj Romaniji.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi
Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    3h 45m
    0
  • Slani mafini
    13h 6m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    15h 1m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    12h 55m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    7h 24m
    0