Narodno pozorište Tuzla gostuje u Palama

17.12.2020. 15:07
0
IZVOR: Katera

U sklopu 25. međunarodnog festivala malih scena i monodrame koji se održava u Istočnom Novom Sarajevu, gostuje, između ostalih i predstava „Putovanje“ Narodnog pozoriša Tuzla, a biće odigrana i na sceni Kulturnog centra Pale, 18. decembra 2020. godine u 20 časova.

Broj posjetilaca u sali je ograničen (zbog trenutne epidemiološke situacije), a ulaznice se mogu preuzeti u kancelarijama Kulturnog centra svakim radnim danom od 9 do 15 časova. Ulaznice za predstavu su besplatne i poklon ljubiteljima pozorišta od rukovodstva opštine Pale i Kulturnog centra Pale.

Ukratko o predstavi:

Naizgled sasvim obična priča sa komičnim zapletima odvija se na autobuskoj stanici jednog našeg grada. Troje putnika putuju na različite strane ali im je zajednička nit da svako od njih nametne svoje stavove drugima. U tom nadmetanju dolazi do verbalnih ali i fizičkih sukoba. Jedan želi komunikaciju, drugi prijeko potreban mir, treći sanja o toplini doma. Čekajući na polazak oni otkrivaju svoje vrline, mane, želje i nade. Ukoliko bilo kome od njih stigne njegov autobus na peron, priča će izgubiti smisao. Na kraju ga, ogoljeni istinom, svi skupa pronalaze…

Za dodatne informacije kontaktirajte Kulturni centar na broj telefona: 057/227-132.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    23h 51m
    0
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    5h 26m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    10h 41m
    0
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    22h 0m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    8h 27m
    0