Nešić: Predložio sam Božovića, kome je Republika Srpska na prvom mjestu

13.12.2019. 19:29
1
IZVOR: srpskainfo.com

Potpredsjednik DNS Nenad Nešić potvrdio je za Srpskainfo da je predložio Mlađena Božovića za ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara BiH.

– Bili ste upravu, informacija je tačna. Predložio sam Božovića, čovjeka koji živi u Istočnoj Ilidži i kome je Republika Srpska na prvom mjestu. On ima podršku većine poslanika DNS, većine gradskih, opštinskih i regionalnih odbora.

Protiv njega je samo grupica ljudi u DNS koji su predložili Tintoreta za ministra – rekao je Nešić za Srpskainfo, aludirajući na Draška Aćimovića koji se izjašnjava kao Italijan.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Lepi 13.12.2019. 20:18
    Na izjavu, "bili ste upravu, informacija je tačna, predložio sam Božovića, čovjeka koji živi u Istočnoj Ilidži i kome je Republika Srpska na prvom mjestu", treba dodati i to da je g-din Božović punac bratove supruge.
Povezane vijesti
Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom
Nešić: Suspendovan policijski službenik koji je veličao "Oluju" Nešić: Suspendovan policijski službenik koji je veličao "Oluju"
Nešić traži sankcije za službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH zbog sporne tetovaže Nešić traži sankcije za službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH zbog s...
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    8h 24m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    22h 38m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    20h 45m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    19h 33m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    2h 15m
    0