Nestala trinaestogodišnja Anastasija Kaurinović

10.10.2024. 14:27
0
IZVOR: glassrpske.com

Policijski službenici Policijske uprave Doboj intenzivno tragaju za maloljetnom djevojčicom sa područja grada Doboja, čiji je nestanak Policijskoj stanici Doboj 1 prijavljen danas oko 00.15 časova, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

- Lice je sitnije građe, duge, smeđe kose, na sebi je imalo crnu majicu, crne hlače i bijele patike. Policijska uprava Doboj apeluje na građane da ukoliko primjete nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o njenom kretanju, to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona „122“-stoji u saopštenju.

Kako se saznaje radi se o Anastasija Kaurinović (13) iz Velike Bukovice kod Doboja nestala je sinoć oko 19 časova.

Njena majka Marina Kaurinović  "Glasu Srpske" je potvrdila da je djevojčica nestala sinoć oko 19 časova.

Ona je rekla da je djevojčica po završetku nastave oko automobilom i od tada joj se gubi svaki trag.

 - Djeca su nam ispričala da su oko 18.30 časova vidjeli da je ona ispred škole ubačena u automobil. U vozilu je bio momak, koji je ranije znao da prolazi oko naše kuće, a koji je sklon zloupotrebama droge - rekla je  uznemirena Marina.

Ona kaže da su kasnije dobili informaciju da je njena kćerka, nakon toga, posljednji put viđena u blizini benzinske pumpe u Stanovima - Grabovica kod Doboja.

- Pretražujemo okolne šume i pozivam sve ljude da nam pomognu u potrazi. Ona je juče od 18.30 nedostupna na telefon i nema joj traga - rekla je Marina.

Kako je rekla za „Glas“, za sada nemaju informacija o tome gdje se nalazi te je zamolila sve koji su je vidjeli ili imaju bilo kakve informacije o njenom kretanju da to prijave policiji.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pronađena Anastasija Kaurinović Pronađena Anastasija Kaurinović
Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
Nevrijeme u Banjaluci i Doboju (VIDEO) Nevrijeme u Banjaluci i Doboju (VIDEO)
Najčitanije
  • Pronađen zasad marihuane u Palama (FOTO)
    7h 29m
    0
  • U Sarajevu pokrenuto klizište (FOTO)
    19h 26m
    0
  • Jak zemljotres pogodio Srbiju
    23h 58m
    0
  • U petak humanitarni bazar u dvorištu vrtića „Kockalone“ u Istočnoj Ilidži
    23h 26m
    0
  • Pronađena Anastasija Kaurinović
    1h 46m
    2