Novi izazov za Stefana Simanića

04.07.2022. 12:27
0
IZVOR: srpskainfo.com

Pozajmljeni košarkaš "Igokee" Stefan Simanić ima novi inostrani angažman. Pomenuti košarkaš će naredne sezone da nastupa u Srbiji gdje je potpisao ugovor sa bivšim članom ABA lige ekipom "Metalac" Valjevo.

Simanić će tako nakon Hrvatske igrati i u Srbiji, a njegov novi klub želi da napravi iskorak u novoj sezoni.

- Za mene će ovo da bude veliko i novo iskustvo. Prvi put ću da igram u Srbiji, dosad sam nastupao u BiH i Hrvatskoj. Zadovoljstvo mi je što idem u klub koji ima visoke ambicije i koji naredne sezone planira iskorak.Na meni je da se dobro spremim i da opravdam očekivanja ljudi u klubu. Očekuje me nova liga i ekipa ali mislim da neće biti problema sa uklapanjem i da ću učiniti sve da pomognem Metalcu da ostvari zacrtane ciljeve- istakao je Simanić.

Ovaj košarkaš je pored Igokee, nastupao još u BiH za "Čelik", "Slaviju" i "Mladost" Mrkonjić Grad, dok je u Hrvatskoj  nastupao za "Osijek". Bio je reprezentativac BiH do 18 godina.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora
Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere
Košarkaši „Slavije“ sutra dočekuju HKK „Široki“ Košarkaši „Slavije“ sutra dočekuju HKK „Široki“
Najčitanije
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    10h 47m
    0
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    11h 5m
    5
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    11h 41m
    4
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    8h 36m
    0
  • Tri žene zaražene HIV-om tokom kozmetičkog tretmana
    12h 18m
    1