Obavještenje o planiranim prekidima električne energije

25.10.2022. 08:01
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju korisnike u Palama, Rogatici i Foči da će, zbog planiranih radova na mreži, doći do privremenih prekida u isporuci električne energije.

U Palama će, zbog radova na 10 kV vodu  Kompes, doći  do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 9.00 časova potrošačima u naseljima Kalovita brda i Potoci, i trafostanica PP Jelika.

U Rogatici će, zbog radova na 10 kV vodu za TS Stjenice, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima na području MZ Stjenice.

U Foči će, zbog radova na 10 kV vodu Tjentište, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 15.00 časova potrošačima u naseljima Brod na Drini, Osijek, Zubovići, Baljevo polje i Kuta.

Komentari 0
Povezane vijesti
U nedjelju guslarsko veče u Palama U nedjelju guslarsko veče u Palama
Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    21h 0m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    19h 56m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    20h 0m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    16h 53m
    1
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    18h 50m
    0