Obavještenje o podjeli sjemenskih paketa poljoprivrednim proizvođačima sa područja opštine Istočna Ilidža

30.03.2023. 14:23
1
IZVOR: katera.news

Iz opštine Istočna Ilidža obavještavaju poljoprivredne proizvođače sa područja ove opštine, koji su se prijavili za dodjelu sjemenskih paketa za sadnju na otvorenom, da će se podjela vršiti u subotu, 1. aprila.

Kako navode iz ove opštine, podjela će se vršiti u dva termina, na parkingu ispred opštine Istočna Ilidža, na adresi Vojvode Radomira Putnika broj 2.

- Poljoprivredni proizvođači sa početnim slovom prezimena A, B, V, G, D, Đ, E, Ž, Z, I, J, K, L, Lj, M sjemenske pakete preuzimaju u periodu od 10.00 do 13.00 časova, a poljoprivredni proizvođači  sa početnim slovom prezimena od N, Nj, O, P, R, S, T, Ć, U, F, H, C, Č, Dž, Š u periodu od 13.00 do 16.00 časova – naveli su iz opštine, te zamolili za pridržavanje navedenog rasporeda kako bi se proces podjele obavio bez većih gužvi.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Goran 30.03.2023. 15:48
    Nije ovo prvoaprilska prica
Povezane vijesti
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Javni poziv za dodjelu sjemenskih paketa Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Javni poziv za dodjelu sjemenskih paketa
Opština Istočna Ilidža podržala odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektrijadu" Opština Istočna Ilidža podržala odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektr...
U subotu podjela sjemenskih paketa U subotu podjela sjemenskih paketa
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    2h 54m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    15h 31m
    2
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    19h 19m
    0
  • Krađa u Palama
    1h 12m
    0
  • Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put
    19h 3m
    0