Obilježavanje 27 godina od pogibije Zorana Cvijetića

11.01.2021. 08:45
0
IZVOR: Srna

Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske, Podružnica Istočno Sarajevo, obilježiće danas 27 godina od pogibije Zorana Cvijetića - prvog ministra unutrašnjih poslova Srpske Autonomne Oblasti /SAO/ Romanija i načelnika Sarajevsko-romanijsko-birčanskog centra službi bezbjednosti.

Pomen će biti služen u 12.00 časova kod spomen-obilježja, mjesta pogibije Cvijetića, kod Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Novom Sarajevu. Potom je predviđeno polaganje cvijeća.

Kako su naveli iz Podružnice, predstavnik grada Istočno Sarajevo uručiti ključeve prostorije za ovu podružnicu u Klubu Veterana službi bezjednosti.

U saopštenju se navodi da bi ovom događaju trebalo da prisustvuju delegacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, predstavnici grada Istočno Sarajevo, opština i boračkih organizacija Sokoca, Istočnog Novog Sarajeva, Istočne Ilidže, Pala, Istočnog Starog Grada, Trnova i Rogatice.

Komentari 0
Povezane vijesti
Leci sa porukom „Ne u NATO“ na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Leci sa porukom „Ne u NATO“ na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
Sajam knjige na Trgu Srbije od 12. do 16. avgusta Sajam knjige na Trgu Srbije od 12. do 16. avgusta
Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama
Najčitanije
 • Bitka za Rogaticu - Jedna od najvećih bitki četnika protiv Nijemaca i ustaša (VIDEO)
  17h 7m
  13
 • Punjene tikvice
  16h 40m
  0
 • Preminula jednogodišnja beba nakon što je otac zaboravio u automobilu
  17h 0m
  0
 • Pad sistema i u BiH
  15h 21m
  1
 • Lukić: Nema većeg sevapa nego nahraniti gladnog (VIDEO)
  7h 48m
  12