Od danas podjela "seniorskih kartica" u Istočnom Novom Sarajevu

06.09.2021. 10:26
0
IZVOR: Srna

U Istočnom Novom Sarajevu danas će početi podjela "seniorskih kartica", kojima će penzionerima sa područja te opštine biti omogućen popust na određene artikle i usluge.

"Seniorske kartice", izrađene na osnovu prvog javnog poziva koji je objavljen u maju i junu, biće dijeljene po mjesnim zajednicama izabranim pri prijavi svakog radnog dana od 10.00 do 14.00 časova, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Penzioneri koji su nakon prvog javnog poziva predali zahtjev biće telefonski obaviješteni kada da preuzmu svoju karticu.

Svi penzioneri sa prebivalištem na području opštine Istočno Novo Sarajevo, koji se nisu prijavili u prvom javnom pozivu, mogu se prijaviti u zgradi opštine, a od dokumentacije je potrebna kopija važeće lične karte i posljednjeg penzionog čeka, te potpisan obrazac za prijavu koji se preuzima u šalter sali opštine.

Kompletiran zahtjev predaje se na portirnicu opštine, a o izradi kartica korisnici će biti blagovremeno obaviješteni, naveli su iz opštine.

Kartice će zvanično biti u upotrebi od ponedjeljka, a spisak partnera koji su obezbijedili popust uz "seniorsku karticu" zainteresovani mogu da pogledaju na linku na zvaničnoj stranici opštine Istočno Novo Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    23h 31m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    21h 33m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    20h 26m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    19h 34m
    1
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    14h 1m
    1