Odbojkaši OŠ „Petar Petrović Njegoš“ iz Istočne Ilidže prvi na Regionalnom takmičenju MOI

30.03.2022. 15:13
0
IZVOR: katera.news

Regionalno takmičenje MOI za učenike osnovnih škola Sarajevsko-romanijske regije održano je u Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" u Istočnoj Ilidži.

Na takmičenju je učestvovalo sedam ekipa u ženskoj i tri u muškoj konkurenciji, a kompletno takmičenje je proteklo u sportskoj atmosferi.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto je osvojila ekipa OŠ "Petar Petrović Njegoš" iz Istočne Ilidže, drugo mjesto ekipa OŠ "Srbija" Palem dok su treće mjesto zauzeli učenici OŠ "Sveti Sava" Istočno Novo Sarajevo.

Titulu najboljeg igrača ponio je Andrej Vuković iz OŠ "Petar Petrović Njegoš", dok je za najboljeg poentera proglašen Viktor Maksimović, takođe učenik ove škole.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto je osvojila ekipa Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Višegrada. Drugo mjesto pripalo je učenicima OŠ "Sveti Sava" Rogatica, dok je treće mjesto osvojila ekipa OŠ "Pale"  iz Pala.

Za najbolju igračicu je proglašena Marija Mirković iz OŠ "Vuk Karadžić" Višegrad, a za najbolju poenterku Jovana Tanasković iz iste škole.

Republičko takmičenje u odbojci održaće se 14. i 15. maja u Doboju.

Komentari 0
Povezane vijesti
„Vaskršnje radosti“ u Istočnoj Ilidži 8. maja „Vaskršnje radosti“ u Istočnoj Ilidži 8. maja
Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja pčelara „Roj“ iz Istočne Ilidža Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja pčelara „Roj“ iz Istočne Ilidža
Opština Istočna Ilidža finansijski podržava odlazak djece u školu u prirodi Opština Istočna Ilidža finansijski podržava odlazak djece u školu u prirodi
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    19h 6m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    17h 20m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    15h 10m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    7h 35m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    13h 8m
    0