Opština Istočno Novo Sarajevo obezbijedila sredstva za mini projekte zajednica etažnih vlasnika

08.08.2019. 14:47
0
IZVOR: Katera

Predstavnici Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo danas su, u prostorijama ove opštine, potpisali ugovore za mini projekte 45 predstavnika zajednica etažnih vlasnika u Istočnom Novom Sarajevu, a svaki pojedinačni projekat opština je podržala u vrijednosti do 1000 KM.

Radi se o sredstvima koja opština Istočno Novo Sarajevo, već drugu godinu za redom, dodjeljuje posredstvom javnog poziva za mini projekte zajednica etažnih vlasnika na području ove opštine.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić iskazao je zadovoljstvo zbog odgovornosti građana, koji dobijena sredstva ne zloupotrebljavaju, već ih koriste upravo za namjenu za koju su aplicirali.

„Mi ćemo i u narednom periodu nastaviti realizaciju ovakvih i sličnih projekata,. Cilj nam je raditi sa nevladinim sektorom, sportskim klubovima, udruženjima građana iz oblasti kulture, i na ovaj način direktno s građanima naše opštine“, istakao je Ćosić.

Predstavnik jedne od zajednica etažnih vlasnika Vuk Vučetić istakao je da njegova zajednica ove godine dobila sredstva u vrijednosti od 750 KM, koja će iskoristiti za pravljenje eleketričnog sistema za ostvaranje ulaznih vrata.

„Zahvaljujem se načelniku Ćosiću i nadam se da će nam ovaj projekat obezbjediti kvalitetniji život i sigurniji komšiluk“, dodao je Vučetić.

Sredstva za mini projekte će biti uplaćena u roku od 15 dana, a rok za izvršenje projekata je tri do četiri mjeseca.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 35m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 30m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 35m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 24m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 33m
    3