Opština Istočno Novo Sarajevo organizuje podjelu novogodišnjih paketića

03.12.2021. 10:12
0
IZVOR: Katera

Opština Istočno Novo Sarajevo i ove godine organizuje svečanu podjelu novogodišnjih paketića za djecu sa prebivalištem na teritoriji ove opštine.

Za djecu od 0 do 8 godina starosti, koja su upisana u vrtiće „Maca“, „Vratite nam osmijeh“ i „Patrijarh Pavle, te Osnovnu školu „Sveti Sava“, spiskove će dostaviti navedene ustanove i biće pripremljeni paketići, te nema potrebe da roditelji pojedinačno prijavljuju djecu, saopšteno je iz ove opštine.

Za djecu koja ne pohađaju ni pomenute vrtiće ni Osnovnu školu „Sveti Sava“, a imaju prebivalište na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo, iz ove lokalne zajednice pozivaju roditelje da prijave za dodjelu paketića izvrše u mjesnoj zajednici kojoj pripadaju, svaki radni dan od 9 do 14 časova.

Krajnji rok za prijavu je 10. 12. 2021. do 14 časova, nakon čega će biti kompletirani spiskovi i roditelji obaviješteni o terminu preuzimanja paketića.

Uz prijavu neophodno je dostaviti - ime i prezime i godinu rođenja djeteta, ime, broj telefona i adresu stanovanja roditelja, ličnu kartu majke na uvid.

Ukoliko epidemiološka sitacija dozvoli, svečana podjela paketića biće organizovana 29. 12. 2021. godine u terminima koje će iz ove opštine naknadno objaviti.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Večeras izbor sportiste opštine Istočno Novo Sarajevo Večeras izbor sportiste opštine Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    21h 54m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    23h 27m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    19h 53m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    22h 6m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    12h 35m
    4