Organizovana „Konferencija beba“ u Istočnom Novom Sarajevu

06.07.2020. 18:53
0
IZVOR: Srna

Opština Istočno Novo Sarajevo očuvala je tradiciju održavanja manifestacije „Konferencija beba“, koja je ove godine, zbog situacije u vezi sa virusom korona, organizovana elektronskim putem.

Izabrano je tročlano Predsjedništvo beba koje čine Andrej Mandić, najmlađa beba, rođena 12. juna 2020. godine, Anđela Radović, najstarija beba, koja ima godinu dana, kao i bebe blizanci, Zorka i Mihajlo Krajišnik, koji imaju najviše braće i sestara – dvije sestre i dva brata.

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo je pripremila prikladne poklone koji će novoizabranom tročlanom Predsjedništvu beba biti naknadno uručeni, kao i poklone za sve prijavljene bebe.

Pokloni će biti uručeni u skladu sa novonastalom situacijom i uz poštovanje mjera i preporuka, a o terminu preuzimanja nagrada roditelji će biti obaviješteni u narednim danima, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Na 13. po redu „Konferenciji beba“ u Istočnom Novom Sarajevu elektronskim putem bilo je prijavljeno 20 najmlađih stanovnika ove opštine.

„Konferencija beba“ je tradicionalna manifestacija koju lokalne zajednice u Republici Srpskoj organizuju u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 8m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 3m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 57m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 6m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 16m
    0