Otkriveno lice koje je opljačkalo prodavnicu u Istočnoj Ilidži

24.12.2019. 12:16
0
IZVOR: Katera

Policijskoj stanici Istočna Ilidža, 17. 12. 2019. godine oko 18:55 časova u Ulici Trg Ilidžanske brigade u Istočnoj Ilidži, prijavljeno je da je maskirani izvršilac uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja-pištolja od radnice trgovačke radnje otuđio novac u iznosu od 600 KM.

 

Policijski službenici PS Istočna Ilidža operativnim radom došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti lice A.B. (1988) iz Novog Grada, Kanton Sarajevo.

Uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u saradanji sa MUP-a Kantona Sarajevo, PU Novi Grad, nevedo lice je pronađeno i kriminalistički obrađeno.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv navedenog, nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža
Svečana akademija povodom Đurđevdana u Istočnoj Ilidži Svečana akademija povodom Đurđevdana u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    8h 56m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    10h 11m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    16h 2m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    14h 29m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    16h 21m
    0