Pale: Uhapšen zbog posjedovanja pištolja i opreme namijenjene za proizvodnju opojne droge

23.10.2023. 10:47
0
IZVOR: katera.news

Pripadnici Jedinice žandramerije Pale, 21. 10. 2023. godine u 20.50 časova u mjestu Nikolići u Palama izvršili su kontrolu vozila „sitroen“, kojim je upravljao Đ.C. i tom prilikom su u vozilu pronašli vatreno oružje - pištolj i okvir za automatsku pušku sa 26 komada metaka, kalibra 7,62mm.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, policijski službenici Policijske stanice Pale, u Njegoševoj ulicu u Palama, izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi Đ.C, te pronašli i oduzeli više komada opreme namijenjene za proizvodnju opojne droge u improvizovanim labaratorijskim uslovima.

Navedeno lice lišeno je slobode i u toku je dokumentovanje krivičnih djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    18h 48m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    16h 50m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    15h 43m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    15h 48m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    14h 51m
    1