Počela sezona na gradskom bazenu u Rogatici

15.06.2022. 14:15
0
IZVOR: katera.news

Danas je zvanično otvorena nova sezona na bazenima Sportsko-rekreativnog centra „9. januar“ u Rogatici. Posjetioci će kao i do sada moći da besplatno koriste veliki i dječiji bazen, a iznajmljivanje ležaljki će se naplaćivati. Od ove godine u upotrebi su i kabine za presvlačenje.

- Vremenski uslovi su se poklopili sa kalendarskim planom za početak sezone. Bazeni su u potpunosti pripremljeni za sezonu, a svi posjetioci su dobrodošli – rekao je načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić.

O bezbjednosti kupača svakog trenutka brinu obučeni spasioci. A kako bi boravak na bazenu protekao što ugodnije, posjetiocima je na raspolaganju i kafe bar.

- Ovo je treća sezona kako gradski bazen u Rogatici funkcioniše. Nastojimo da svake godine uvedemo nešto novo. Prošle godine sa radom je počeo ugostiteljski dio, kafe bar „Ada“, gdje se gosti mogu poslužiti pićem i hranom. Ove godine proširen je kapacitet kafe bara, nanovo je farban bazen, postavljene su nove ležaljke i suncobrani. Kvalitet vode je na potrebnom nivou i sve funkcioniše kako bi trebalo – rekao je Slaviša Bojović, direktor Centra za kulturu i sport „Radenko Mišević“ koji je nadležan za upravljanje bazenima.

Naši najmlađi sugrađani nestrpljivo su dočekali početak sezone, pa su već od početka radnog vremena prisutni na bazenu. Njihov smijeh i uživanje najbolje pokazuju koliko im znači ovakav sadržaj.

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Foto: katera.news

Komentari 0
Povezane vijesti
U Rogatici pronađeni oružje i municija U Rogatici pronađeni oružje i municija
Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
Auto-moto društvo „Rogatica“ i MUP Srpske sproveli akciju “Vozači, škola je za nas, oprez je za vas“ Auto-moto društvo „Rogatica“ i MUP Srpske sproveli akciju “Vozači, škola je za nas, oprez ...
Najčitanije
  • Grad Istočno Sarajevo: Do 11.00 časova najveća izlaznost u Trnovu
    2h 55m
    1
  • Sutra praznik Svete Tekle
    7h 20m
    0
  • Pogledajte grafikon o promjeni broja birača u odnosu na lokalne izbore 2020. godine
    2h 25m
    0
  • Lokalni izbori 2024: Zabilježeno više incidenata na biračkim mjestima u Republici Srpskoj
    1h 21m
    0
  • Kako kafa utiče na depresiju?
    17h 53m
    0