Podignuta optužnica zbog falsifikovanja isprave

07.02.2022. 13:13
0
IZVOR: SRNA

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podiglo je optužnicu protiv S.G. zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave ili uništavanje službene isprave.

Optužnicom se S.G. stavlja na teret da je neutvrđenog dana 2019. godine, na području opštine Istočno Novo Sarajevo, u prostorijama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, Regionalni centar Istočno Sarajevo, kao službeno lice u službenu ispravu unio neistinite podatke.

S.G. je nevažećim službenim pečatom ovog instituta ovjerio sanitarne knjižice na ime lica inicijala Ž.R, K.V, N.G, M.B. i D.B, a zatim potpisao knjižice u ime doktorice čiji su inicijali D.S, svjestan da svojim potpisom, odnosno službenim pečatom omogućava prijavljenje isprave sa neistinitim sadržajem, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Preminuo prof. dr Darko Kalajdžić Preminuo prof. dr Darko Kalajdžić
Besplatni preventivni pregledi dojki od 14. do 24. oktobra u Bolnici „Srbija“ Besplatni preventivni pregledi dojki od 14. do 24. oktobra u Bolnici „Srbija“
Jeremić: Prevencija bolesti kod zdravih žena jedan od osnovnih ciljeva Udruženja „FeminIS“ Jeremić: Prevencija bolesti kod zdravih žena jedan od osnovnih ciljeva Udruženja „FeminIS“
Najčitanije
  • Pronađen zasad marihuane u Palama (FOTO)
    18h 22m
    1
  • Pronađena Anastasija Kaurinović
    12h 39m
    1
  • Super ljudske priče iz Foče: Nemanja Trivun, heroj koji spasava živote
    16h 31m
    0
  • Sjećanje na umjetnicu Katarinu Ivanović
    10h 18m
    0
  • Preminuo prof. dr Darko Kalajdžić
    8h 57m
    0