Pomozimo Mirjani iz Istočnog Sarajeva

04.10.2023. 11:00
0
IZVOR: katera.news

Mirjana Pandurević iz sela Pavlovac, u Istočnom Sarajevu, treba pomoć dobrih ljudi.

Naime, Humanitarno udruženje građana „Oplemeni srce“ u arilu ove godine podijelio je apel za Mirjanu, kojoj je dotrajala porodična kuća ugrožavala bezbjednost.

Kako navode iz ovog udruženja, ubrzo nakon apela, javio se naš sugrađanin Mladen Lučić, koji je angažovao mehanizaciju na uklanjanju i raščišćavanju terena, ali, zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa sa zemljom nije se mogla početi gradnja nekog novog objekta.

  • Pomozimo Mirjani iz Istočnog Sarajeva (FOTO)
    21.04.2023. 17:26

    Mirjana P. iz sela Pavlovac, u Istočnom Sarajevu, već skoro godinu dana živi u uslovima koji nisu dostojni čovjeka. Kako su naveli iz Humanitarnog udruženja građana „Oplemeni srce“, njena porodičn...

Istočno Sarajevo
Pomozimo Mirjani iz Istočnog Sarajeva (FOTO)

Stoga, Udruženje pokreće novu akciju, te pozivaju sve humane ljude da im se pridruže kako bi se Mirjani obezbijedio bar uslovniji, veći stambeni kontejner za stanovanje.

- Kako počinje jesen, a sa njom i hladniji dani, a za gospođu Mirjanu još nije nađeno adekvatno rješenje što se tiče stanovanja, pozivamo sve ljude dobre volje, privredne subjekte i ostale koji žele da se uključe u rješavanje ovoga problema – poručili su iz Humanitarnog udruženja građana „Oplemeni srce“.

Kako navode, cijena jednog polovnog stambenog kontejnera se kreće između 5 i 10 hiljada KM, a dobrovoljne uplate moguće je izvršiti na njihov račun otvoren u Novoj banci 5557000052330392, sa naznakom pomoći za Mirjanu Pandurević.

  • Slika
  • Slika

Foto: Fejsbuk/„Oplemeni srce“

Komentari 0
Povezane vijesti
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
U aprilu rođene 32 bebe U aprilu rođene 32 bebe
Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    7h 42m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    6h 26m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    22h 39m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    18h 53m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    23h 45m
    0