Poslanici SPS-a u radnoj posjeti Sokocu: Podrška rukovodstvu opštine Sokolac

16.07.2020. 20:16
1
IZVOR: opstinasokolac.net

Grupa poslanika Kluba Socijalističke partije Srpske u Narodnoj skupštini Republike Srpske razgovarala je danas sa načelnikom opštine Sokolac Milovanom Bjelicom i saradnicima. Delegaciju su predstavljali poslanici Maksim Skoko, Andrea Dorić i predsjednik Goran Selak.

Načelnik Bjelica je upoznao goste sa trenutnom epidemiološkom situacijom u opštini Sokolac, kao i sa realizovanim aktivnostima i planovima.

Slika

 

– Bila mi je čast i zadovoljstvo razgovarati sa poslanicima Socijalističke partije u Narodnoj skupštini, predvođenu gospodinom Selakom. Tokom ove radne posjete razgovarali smo o svim aktivnostima koje provodi lokalna uprava, kao i o trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Poslanici su upoznati sa svim aktivnostima vezanim za socijalni, ekonomski i privredni razvoj naše lokalne zajednice. Njihov dolazak smatram vidom podrške svim rezultatima koje smo ostvarili, ali i naporima koji nas očekuju u narednom periodu - kazao je Bjelica.

Načelnik Bjelica je istakao da je opština Sokolac otvorena za saradnju sa svim političkim partijama, pa tako i sa Socijalističkom partijom.

Slika

 

Poslanik Goran Selak rekao je da su vidljivi rezultati koji su postignuti za vrijeme mandata sadašnjeg načelnika i da podrška njihovog kluba neće izostati ni ubuduće.

– Opština Sokolac ima jasan plan daljeg razvoja. U to smo se uvjerili i na današnjem sastanku. Rezultati su vidljivi, a rukovodstvo opštine Sokolac i dalje će imati podršku Socijalističke partije Republike Srpske - dodao je Selak.

Delegacija poslanika Socijalističke partije Republike Srpske prethodno je posjetila opštinu Pale.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Sokolac 17.07.2020. 00:00
    Kuku mene
Povezane vijesti
Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac
Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“ Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“
Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    23h 21m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    21h 23m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    20h 16m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    19h 24m
    1
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    13h 51m
    1