Predsjednik opštine Budva u posjeti Višegradu

14.05.2021. 09:37
0
IZVOR: Srna

Predsjednik opštine Budva Marko Carević razgovaraće danas u Višegradu sa opštinskim rukovodstvom o ekonomskoj saradnji, posebno u oblasti turizma.

Sastanak sa načelnikom opštine Višegrad Mladenom Đurevićem planiran je u 10.00 časova, a potom i izjave za medije, nakon čega će Carević obići Andrićgrad, te posjetiti Spomen-sobu poginulim borcima u odbrameno-otadžbinskom ratu, vojničko groblje na Megdanu i Rehabilitacioni centar "Vilina vlas".

Carević je rekao Srni da će tokom susreta biti razgovarano o ekonomskoj saradnji, prevashodno u oblasti turizma.

- Pred nama je ljetna turistička sezona, sutra smo gosti gradonačelnika Višegrada, posjetićemo Andrićgrad i biće nam čast da se susretnemo sa planetarno poznatim režiserom Emirom Kusturicom. Očekujemo da imamo dobre i prijatne razgovore i sastanke o projektu `Budva - evropski grad kulture`- rekao je Carević.

On je naveo da će pozvati srpskog režisera Emira Kusturicu i građane Republike Srpske da ovog ljeta posjete budvansku rivijeru.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO) Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO)
Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO) Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO)
Zemljotres u Crnoj Gori, osjetio se i u BiH Zemljotres u Crnoj Gori, osjetio se i u BiH
Najčitanije
  • Građani traže pomoć zbog zmija
    21h 1m
    1
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    6h 54m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    10h 18m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    5h 47m
    0
  • NBA igraču doživotna suspenzija
    23h 11m
    0