Preduzimanje preventivnih mjera u Istočnom Starom Gradu

17.03.2020. 19:58
0
IZVOR: Opština Istočni Stari Grad

U prostorijama Opštine Istočni Stari Grad, javnim ustanovama i preduzećima izvršena je dezinfekcija radnih prostorija u skladu sa donešenom naredbom uz poštovanje svih procedura.

Na terenu je ekipa Civilne zaštite opštine koja obilazi stanovništvo, ali i privredne subjekte i koja je stavljena na raspolaganje za pomoć.

Štab za vanredne situacije prati razvoj događaja kao bi u slučaju potrebe pravovremeno reagovao u slučaju pojave virusa korona u Istočnom Starom Gradu.

Načelnik opštine Bojo Gašanović koordiniše sve službe i saradnike na terenu, kao i rad i djelovanje Štaba za vanredne situacije.

- Ozbiljnost situacije u kojoj se nazimo nalaže nam da preduzimamo mjere u cilju prevencije protiv širenja virusa korona. Za sada je u našoj opštini sve pod kontrolom,a nadam se da će tako i ostati. Sve službe su u pripravnosti, a molim stanovništvo i sve one koji borave i rade u Istočnom Starom Gradu da se pridržavaju donijete Naredbe i svih preporuka i instrukcija koje su upućene. Ja kao načelnik sa svojim rukovodstvom stojim na raspolaganju - rekao je Gašanović.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Istočnom Starom Gradu obilježen Dan Treće sarajevske pješadijske brigade U Istočnom Starom Gradu obilježen Dan Treće sarajevske pješadijske brigade
Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske br...
Otvorena izložba "Srpska crkvena štampa u BiH u 19. i 20. vijeku" Otvorena izložba "Srpska crkvena štampa u BiH u 19. i 20. vijeku"
Najčitanije
  • Težak sudar đačkog autobusa i automobila
    18h 3m
    0
  • Učenik (13) pretučen u osnovnoj školi: "Sina mi je pesnicama udarao otac njegovog vršnjaka"
    8h 47m
    2
  • U Istočnoj Ilidži prva neradna nedjelja biće 6. oktobra
    16h 23m
    2
  • Kroz gusle strujao i bol i nadanje cijelog naroda: 257 godina od rođenja Filipa Višnjića
    17h 54m
    0
  • Zemljotres u BiH
    9h 19m
    0