Prekid električne energije u Palama

04.01.2024. 08:58
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju potrošače u Palama da će danas doći do privremenih prekida u isporuci električne energije.

Zbog radova na 10 kV vodu Podgrab-Koran doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 11.00 do 12.00 časova potrošačima u naseljima: Sjetlina, Rakite, Vitez, Stambolčić, Hotočina, Podvitez, Careve Vode, Ćemanovići i Kasarna Koran.

- Zbog radova na TS 10/0,4 kV ”Rakovac” doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 10.00 časova potrošačima u naselju Rakovac, navodi se u saopštenju.

Takođe, zbog radova na 10 kV vodu Trebević doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 14.00 časova potrošaču kod ”Planuma” d.o.o.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    18h 25m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    18h 7m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    19h 1m
    7
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    15h 56m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    14h 58m
    0