Pretresi na devet lokacija u Zenici i jednoj u Istočnom Sarajevu

07.03.2024. 09:30
0
IZVOR: srna.rs

U nastavku akcije "Meta dva" pripadnici Ministarstava unutrašnjih poslova /MUP/ Zeničko-dobojskog kantona i Republike Srpske jutros vrše pretrese na devet lokacija u Zenici, te jednoj u Istočnom Sarajevu, zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a.

Pretresi objekata i osoba na navedenim lokacijama vrše se s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku, kao i lociranja i hapšenja lica koja su meta akcije.

Ta lica se sumnjiče za izvršenje više krivično pravnih radnji u okviru krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, te nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

Akcija se sprovodi prema naredbama Opštinskog suda u Zenici, a pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Više informacija o rezultatima akcije biće u toku dana.

Komentari 0
Povezane vijesti
U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Najčitanije
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    1h 46m
    0
  • U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    5h 49m
    0
  • Najavljeni prekidi električne energije
    7h 53m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    20h 29m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    5h 7m
    0