Pretukao djevojku ispred noćnog kluba, sve gledala njena sestra

30.09.2019. 10:44
0
IZVOR: Srpska.info

Banjalučanin Jelenko K. uhapšen je zbog sumnje da je u nedjelju ujutru pretukao djevojku (25) ispred ugostiteljskog objekta u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prije hapšenja policiji je prijavljeno u nedjelju oko 4.20 da je nepoznata osoba pretukla djevojku ispred kluba “Opium”.

-Na osnovu operativnog rada napadač je identifikovan i uhapšen, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac koji je rekao da se protiv njega dostavi izvještaj zbog krivičnog djela tjelesna povreda – rekli su u policiji.

Prema saznanjima Srpskainfo, djevojka je sjedila sa sestrom na zidiću ispred noćnog kluba, kada je Jelenko naišao sa društvom.

Ona mu je navodno rekla da ih zaobiđu, a on se tada okrenuo i udario je u predjelu glave, a ona je od siline udarca pala na asfalt. Uhapšeni je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Istočno Novo Sarajevo: Uhapšen muškarac - metalnom palicom tukao ženu Istočno Novo Sarajevo: Uhapšen muškarac - metalnom palicom tukao ženu
Potvrđeno iz policije: Katarina iz Livna pronađena u Banjaluci Potvrđeno iz policije: Katarina iz Livna pronađena u Banjaluci
Avion hitno sletio u Beograd, preminula djevojka (20) Avion hitno sletio u Beograd, preminula djevojka (20)
Najčitanije
  • Najavljeni prekidi električne energije
    6h 3m
    0
  • U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    3h 59m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    18h 39m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    3h 17m
    0
  • Proba Izraela na Eurosongu: Podigli palestinsku kefiju pa izbačeni iz arene
    16h 53m
    0