Pronađeno nestalo lice iz Trnova

10.07.2023. 10:28
0
IZVOR: katera.news

Nakon višesatne potrage sinoć oko 20.20 časova pronađeno je sedamnaestogodišnje lice iz Trnova, čiji je nestanak prijavljen istog dana.

Policijskoj stanici Trnovo, 9. 7. 2023. godine u 14.25 časova prijavljeno je da je na rejonu prevoja Rogoj, opština Trnovo, nestalo sedamnaestogodišnje lice dok je čuvalo stoku – naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Lice je pronađeno u mjestu Varoš, u opštini Kalinovik, bez povreda i vraćen je roditeljima.

Policijska uprava Istočno Sarajevo zahvaljuje se svim svim građaima, kao i svim subjektima koji su učestvovali u pronalasku nestalog lica.

U potrazi su učestvovali Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, u saradnji sa Upravom za policijsku podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, policijskim službenicima PU Foča, Spasilačkom službom „Volf“ Foča, Gorskom službom spasavanja Republike Srpske - Stanica Foča i Republičkom upravom civilne zaštite Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    22h 14m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    22h 21m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    19h 3m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    13h 41m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    14h 13m
    0