Rasvijetljena dva krivična djela u Palama

16.04.2021. 11:22
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske stanice Pale su preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali izvršioca krivičnog djela „Teška krađa“ i „Teška krađa u pokušaju“.

Radi se o licu inicijala S.G. iz Pala, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Iz ove uprave podsjećaju da je navedenoj Policijskoj stanici 6. marta 2021. godine prijavljeno da je iz trgovinske radnje u Univerzitetskoj ulici u Palama, maskirano lice, uz prijetnju hladnim oružjem, otuđilo iz kase novac u iznosu od 400 KM.

Takođe, dana 13. aprila 2021. je Policijskoj stanici Pale prijavljeno razbijanje stakla i nasilno otvaranje prostorija trgovinske radnje, u mjestu Sumbulovac, opština Pale, pri čemu je nastala materijalna šteta.

Na osnovu naredbe nadležnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršen je pretres stana koji koristi pomenuto lice i tom prilikom je pronađeno i oduzeto hladno oružje-nož, kao i ostali predmeti koji su korišteni u izvršenju krivičnog djela.

Lice S.G. lišeno je slobode, kriminalistički obrađeno, nakon čega će protiv istog biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u petak na Palama Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u petak na Palama
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
Najčitanije
  • Najavljeni prekidi električne energije
    4h 57m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    17h 33m
    0
  • U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    2h 53m
    0
  • Proba Izraela na Eurosongu: Podigli palestinsku kefiju pa izbačeni iz arene
    15h 47m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    2h 11m
    0