Romanija jesen završila sa 18 bodova: Gutoviću se ostaje u “vučici”

29.11.2023. 09:46
0
IZVOR: glassrpske.com

Fudbaleri Romanije pobjedom nad direktnim rivalom u borbi za opstanak, prnjavorskim Ljubićem od 2:0, završili su jesen na najbolji mogući način. Na zimsku pauzu odlaze sa 18 bodova s kojima je trener Milan Gutović manje-više zadovoljan.

- Iskreno očekivao sam 21 na kraju polusezone. Kiksali smo neke utakmice, mada je i ovo zadovoljavajuće. Poklopili su nam se ostali rezultati rivala u borbi za opstanak. Zaslužili smo pobjedu protiv Ljubića, a još bitnije je što je ona došla protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak - naglasio je Gutović.

On je u redove paljanske “vučice” došao kada je prvenstvo bilo već počelo, a sada će s upravom Romanije ponovo sjesti i razgovarati o daljoj saradnji.

- Meni se ostaje, iskreno. Lijepo ­sam primljen i mislim da idu stvari kako treba. Ljudi u klubu su razumni i znaju u kakvoj smo situaciji. Sješćemo i dalje razgovarati i kada je riječ o mom poslu, kao i o igračkom kadru - dodao je Gutović.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
U proljećnom pohodu na Romaniji oko 200 učesnika U proljećnom pohodu na Romaniji oko 200 učesnika
Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    4h 7m
    9
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    2h 51m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    19h 4m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    15h 18m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    20h 10m
    0