Saobraćajna nezgoda u Istočnom Starom Gradu

27.07.2021. 08:28
0
IZVOR: Katera

Na magistralnom putu M1-114 u mjestu Bulozi, opština Istočni Stari Grad, 26. jula oko 12,00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „mercedes, kojim je upravljalo lice N.A. iz Novog Grada i putnički automobil marke „škoda oktavia“, kojim je upravljalo lice R.Š. iz Ilidže.

Teške tjelesne povrede zadobio je vozač „škode i ukazana mu je ljekarska pomoć u DZ Pale, a potom je upućeno u Opštu bolnicu „Prim. dr Abdulah Nakaš“ Sarajevo.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Nakon dokumentovanja predmeta, tužilaštvu će protiv vozača N.A. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Policija traži ko je zapalio "tuarega" na Palama Policija traži ko je zapalio "tuarega" na Palama
Intenzivna potraga za nestalim Alijom Selimbašićem sa Sokoca Intenzivna potraga za nestalim Alijom Selimbašićem sa Sokoca
U Istočnom Starom Gradu obilježen Dan Treće sarajevske pješadijske brigade U Istočnom Starom Gradu obilježen Dan Treće sarajevske pješadijske brigade
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 53m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 44m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 31m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 57m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 39m
    0