Šarović: Mnoge bitne stvari moraju biti odblokirane

19.09.2019. 13:04
0
IZVOR: Glas Srpske

Zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović rekao je juče za “Glas Srpske” da je na današnjoj sjednici Savjeta ministara predviđeno razmatranje “mnogo važnih stvari koje moraju biti odblokirane”.

- Prije svega riječ je o nizu finansijskih aranžmana vrijednih milijardu evra za cijelu zemlju. Od toga je 500 miliona evra za Republiku Srpsku. Od toga zavisi privredna aktivnost cijele zemlje i razvoj infrastrukturnih projekata, što će značajno uticati na bruto domaći proizvod i rast - rekao je Šarović.

Na pitanje šta je sa sredstvima za prelaz kod mosta Bratunac-Ljubovija, za koji je Predsjedništvo donijelo odluku, Šarović je kazao da je na potezu Uprava za indirektno oporezivanje.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Tragedija u porodici Mirka Šarovića: Supruga pronađena mrtva Tragedija u porodici Mirka Šarovića: Supruga pronađena mrtva
Šarović: Godišnjicu Dejtonskog sporazuma dočekujemo u nikad goroj situaciji Šarović: Godišnjicu Dejtonskog sporazuma dočekujemo u nikad goroj situaciji
Privremeno rukovodstvo mijenja Šarovića Privremeno rukovodstvo mijenja Šarovića
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    16h 19m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    19h 58m
    7
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    14h 28m
    0
  • Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
    23h 22m
    2
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    3h 9m
    0