Šehovac i Vukadinova razgovarali o predstojećoj saradnji

09.10.2021. 09:47
0
IZVOR: Katera

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac sa saradnicima, sastao se danas u Palama sa glavnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo Anicom Vukadin i tužiocima tužilaštva.

Na današnjem radnom sastanku održanom u skladu sa Upustvom o postupanju i saradnji ovlaštenih službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i tužilaca u provođenju radnji dokazivanja u toku istrage, govorilo se o rasvjetljavanju krivičnih djela izvršenih u prethodnom periodu, aktuelnim predmetima u radu i akcijama policije pod nadzorom tužilaštva, kao i o trenutnom stanju bezbjednosti na području PU Istočno Sarajevo.

Dogovorene su i zajedničke aktivnosti koje će biti realizovane u narednom periodu.

Dosadašnja saradnja PU Istočno Sarajevo i OJT Istočno Sarajevo ocijenjena je kao izuzetno dobra i kao takva biće nastavljena i ubuduće u cilju realizacije i postizanja zajedničkih ciljeva u skladu sa naležnostima. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Krađa u Palama Krađa u Palama
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    11h 58m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    11h 14m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    8h 30m
    4
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    6h 52m
    0
  • Danas Markovdan
    15h 40m
    0