Šešlija tvrdi da je nabavka aparata izvršena po zakonu

08.03.2022. 21:03
1
IZVOR: Katera

Direktor Bolnice "Srbija" iz Istočnog Sarajeva Nebojša Šešlija izjavio je danas za "Nezavisne novine" da je nabavka aparata za dijagnostifikovanje periferne arterijske bolesti izvršena u skladu sa zakonom o javnim nabavkama, javno i transparentno.

Šešlija je, komentarišući izvještaj koji je policija podnijela protiv njega i Đorđa Savića, direktora preduzeća "Krajina group", pozvao nadležne da rade svoj posao "u skladu sa zakonom".

Podsjećamo, Uprava kriminalističke policije MUP Republike Srpske podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv direktora Bolnice "Srbija" Nebojše Šešlije i direktora preduzeća "Krajina group" Đorđa Savića da su ovu bolnicu oštetili za iznos od 55.232 KM. Navodno, Savić je preko preduzeća "Krajina group" izvršio nabavku pomenutog medicinskog aparata za 3.226 KM, te zatim isti prodao Bolnici "Srbija" za iznos veći od 58.000 KM.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Mile 09.03.2022. 14:14
    U zatvor lopoveee
Povezane vijesti
Dr Vladimir Radović novi specijalista ginekologije i akušerstva u Bolnici „Srbija“ Dr Vladimir Radović novi specijalista ginekologije i akušerstva u Bolnici „Srbija“
Vrućine utiču na zdravlje - predostrožnost za djecu i stare Vrućine utiču na zdravlje - predostrožnost za djecu i stare
U Bolnicu „Srbija“ u roku od dva sata primljena dva djeteta koja su progutala novčiće U Bolnicu „Srbija“ u roku od dva sata primljena dva djeteta koja su progutala novčiće
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 7m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 6m
    0
  • Zemljotres u BiH
    7h 42m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 3m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    9h 46m
    9