Slavija trojkama zatrpala koš Leotara

04.10.2022. 22:00
0
IZVOR: sportdc.net

Košarkaši Slavije iz Istočnog Sarajeva savladali su večeras u pripremnom meču u Istočnom Sarajevu trebinjskog Leotara 90:82. 

Sokolovi su imali svoje šutersko veče, ubacili su čak 15 trojki iz dosta izrađenih otvorenih šuteva. Igra Slavije definitivno poprima određene konture, onako kako Srđan Stanić želi da to izgleda, pa možda iako ne zahtjeva i ne želi da bazira igru na šutu za tri poena, ima dovoljno dobrih šutera koji u serijama mogu da zatrpaju koš protivnika, a to je na svojoj koži osjetio i trebinjski premijerligaš.

Imao je Marko Ičelić dosta zamjerki na igru svojih košarkaša u ovom meču, tražio je više agresivnosti i više nametanja svoje igre, a ne hvatanja u kolu sa Slavijom, jer je nekako evidentno da ovo nije Leotarov identitet jurnjava po terenu i šutiranje sa vanjskih pozicija.

Najefikasniji u Slaviji bio je Aleksandar Tunguz sa 21 poenom, pet trojki, dok je Igor Bojović ubacio 13 sa četiri pogođene trojke, a nekako na ovim pripremama postaje prepoznatljiva njegova serija trojki u jednoj od četvrtina, sada je u tri napada uzastopno pogodio tri trojke. 

Kod gostiju, Srđan Milanović je ubacio 17 poena, a Albijanić i Simović su ubacili po 14.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“ Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“
Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    23h 45m
    10
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    14h 40m
    0
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    13h 29m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    23h 51m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    16h 6m
    0