Sokočanke zadovoljne plasmanom na "Ritmu Evrope"

26.09.2021. 19:41
0
IZVOR: SRNA

Predstavnici Kotor Varoša pobijedili su na finalnom takmičenju festivala "Ritam Evrope", a šesto mjesto pripalo je djevojkama sa Sokoca, u čijem timu su zadovoljni postignutim razultatom.

Kotor Varoš su predstavljali pjevači Anđela Petrušić, Nikolina Pejić i Saša Žderić, ali i plesačice Lara Višnjić, Lara Andrijević i Danka Đukić. 

Koordonator ovog projekta za opštinu Sokolac Svjetlana Rajić rekla je Srni da su se tri djevojke izvodeći pjesmu iz Belgije "Unutrašnji ritam" nakon glasanja žirija i glasova pristiglih putem SMS-a, našle među najboljih šest učesnika.

Ona je navela da su imale odličan nastup i u finalnom takmičenju festivala i svojim nastupom oduševile sugrađane, kao i da su u timu za pripremu zadovoljni postignutim rezultatom, jer su male nijanse odlučile pobjednika.

- Ove godine to je opština Kotor Varoš, a možda će već sljedeće to biti Sokolac - poručila je Rajićeva.

Opštinu Sokolac na festivalu "Ritam Evrope" predstavljale su Marijana Grujić pjesmom iz Belgije "Unutrašnji ritam", te Anđela Simić i Sara Tošić kao prateća plesna grupa.

"Ritam Evrope" je najveće dječije muzičko takmičenje koje se emituje na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću i ima tradiciju više od 12 godina.

Opština Sokolac se pridružila grupi od 15 gradova i opština u Republici Srpskoj u realizaciji projekta "Ritam Evrope" koje su podržale ideju da treba podsticati i razvijati mlade talente i pružiti im šansu da pokažu šta znaju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija O...
Mitropolit Hrizostom: Priprema za radosni trenutak pobjede Mitropolit Hrizostom: Priprema za radosni trenutak pobjede
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    8h 19m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    7h 43m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    5h 58m
    11
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    22h 27m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    7h 37m
    0