Sokolac: Do 20. jula zabranjeno javno okupljanje u grupama većim od 50 lica

07.07.2020. 10:48
0
IZVOR: Srna

Na području opštine Sokolac su do 20. jula zabranjena sva javna okupljanja u grupama većim od 50 lica radi sprečavanja širenja virusa korona, navedeno je u naredbi Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Ovom naredbom ograničava se i radno vrijeme ugostiteljskim objektima za ishranu i piće od 6.00 do 23.00 časa, kao i ugostiteljskim objektima za smještaj u dijelu pružanja ugostiteljskih usluga ishrane i pića.

Novom naredbom Opštinskog štaba na Sokocu se dozvoljavaju takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista isključivo bez prisustva publike, uz prethodno pribavljanje saglasnosti resornih ministarstava i Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Na Sokocu se svim ugostiteljskim objektima zabranjuje organizacija žurki, muzike uživo, kao i ulaz na stadion "Bara" i u Sportsku dvoranu rekreativcima, roditeljima i posjetiocima tokom održavanja treninga.

Subjekti kojima je dozvoljen rad dužni su da preduzmu sve mjere propisane u Uputstvu Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, za sprečavanje pojave i širenja kovida-19.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
Obilježene 22 godine od smrti Željka Markovića Obilježene 22 godine od smrti Željka Markovića
Najčitanije
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    22h 1m
    0
  • Domaći posni brusketi
    22h 34m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    17h 52m
    4
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    20h 0m
    0
  • Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
    16h 13m
    1