Sokolac: Firma "Junior" donirala deset paketa pomoći starijim licima

03.04.2020. 17:34
0
IZVOR: SRNA

Sokolačka firma "Junior" donirala je danas deset paketa osnovnih prehrambenih artikala za starija lica u udaljenim selima na području ove opštine, rekli su u lokalnom Volonterskom centru.

Vlasnik firme "Junior" Blagoje Malović rekao je novinarima da su paketi namijenjeni starijim licima u udaljenim selima koja ne mogu da dođu u kupovinu osnovnih životnih namirnica i vjeruje da će im ova pomoć dobro doći u ovom teškom vremenu.

- Ovo je prva pomoć iz `Juniora`, a ukoliko kriza duže potraje biće ih još u skladu sa našim mogućnostima- najavio je Malović.

 Pakete pomoći za porodice u udaljenim selima na području opštine Sokolac uručili su članovi tima Volonterskog centra opštine Sokolac, koji više od deset dana na različite načina pomažu starijim i bolesnim licima kojima je zbog situacije izazvane aktuelim virusom ograničeno kretanje.

Firma "Junior" u Podromaniji kod Sokoca osnovana je 2001. godine, a osnovna djelatnost joj prodaja traktora i ostalih poljoprivrednih mašina, kao i rezervnih djelova za poljoprivredne mašine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“ Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“
Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška
Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić
Najčitanije
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    22h 53m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    15h 35m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    20h 8m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    17h 42m
    2
  • Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
    23h 27m
    3