Sokolac: Rad u ugostiteljskim objektima do 22 časa

13.03.2020. 11:41
0
IZVOR: opstinasokolac.net

U skladu sa određenim zaključcima i mjerama koje je, u vezi sa suzbijanjem širenja virusa korona u našoj zemlji, donijela Vlada Republike Srpske, preventivne aktivnosti preduzelo je i Ministarstvo unutrašnjih poslova RS. Lokalna uprava u saglasnosti sa Policijskom stanicom Sokolac izrekla je najnoviju preventivnu mjeru, koja se odnosi na skraćeno radno vrijeme u ugostiteljskim objektima do 22 časa.

Zamjenik komandira Policijske stanice Sokolac Pavle Borovčanin, u telefonskom razgovoru za „Info centar“, pojasnio je detalje.

– Skraćeno radno vrijeme odnosi se i na dane vikenda, tako da se vlasnicima ugostiteljskih objekata skreće pažnja da ne organizuju žive svirke, žurke i proslave, a sve sa ciljem kako ne bi došlo do većeg okupljanja građana. Pripadnici policije će, zajedno sa službenicima komunalne policije, svakodnevno vršiti nadzor nad sprovođenjem navedenih mjera, odnosno kontrole u ugostiteljskim objektima u 22 časa –upozorio je Borovčanin.

Kada je riječ o mogućem smanjenju radnog vremena u trgovinskim objektima, mjere će se preduzimati nakon zvaničnih stavova Vlade RS i opštine Sokolac, o čemu će  građani biti blagovremeno obavješteni putem lokalnog radija i zvaničnog sajta opštine Sokolac.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
Obilježene 22 godine od smrti Željka Markovića Obilježene 22 godine od smrti Željka Markovića
Najčitanije
  • Havana - torta nad tortama
    10h 26m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    6h 43m
    0
  • Zaboravljeni korijeni: Manastir Liplje - Teslić (VIDEO)
    9h 34m
    0
  • Detalji nesreće na Zlatiboru: Dječak se utopio na bazenu
    23h 35m
    0
  • Danas otkrivanje i osveštanje spomenika “Beli anđeo” u Istočnom Novom Sarajevu
    10h 24m
    0