Sokolac: Sutra potraga za nestalom Nadom Dobrilović

04.08.2020. 13:12
0
IZVOR: SRNA

Sokolačka policija saopštila je da će sutra u saradnji sa pripadnicima civilne zaštite krenuti u opširnu potragu za Nadom Dobrilović /68/ iz sela Mandra, kod Sokolovića, čiji je nestanak prijavljen u nedjelju, 2. avgusta.

Iz Policijske stanice Sokolac pozivaju i lokalno stanovništvo da se sutra od 8.00 časova priključi potrazi za nestalim licem.

U saopštenju se navodi da se, prema prijavi člana porodice, Nada Dobrilović udaljila od kuće u selu Mandra u nepoznatom pravcu i da od tada nemaju informacije od njoj.

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica rekao je Srni da je juče u akciji potrage i pretresa terena uz upotrebu dronova učestvovalo 20 policajaca, 10 pripadnika civilne zaštite i nekoliko mještana sela Mandra i da nije nađen nikakav trag.

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, nestala žena je visoka oko 170 centimetara, kraće kose ofarbane u crveno, plavih očiju, bez posebnih znakova na licu, a, prilikom odlaska od kuće, nosila je roze majicu dugih rukava, te sivi donji dio trenerke, navodi se u saopštenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nema odustajanja: Potraga za rudarom i dalje traje Nema odustajanja: Potraga za rudarom i dalje traje
Na Đurđevdan ka manastiru Ostrog kreću 33 hodočasnika Na Đurđevdan ka manastiru Ostrog kreću 33 hodočasnika
Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija O...
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    13h 12m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    4h 10m
    14
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    12h 36m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    10h 51m
    13
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    12h 30m
    0