Specijalna jedinica Rosu na Jarinju i Brnjaku

20.09.2021. 09:56
0
IZVOR: Srna

Specijalne jedinice policije - Rosu samoproglašenog Kosova raspoređene su jutros na administrativnim prelazima sa centralnom Srbijom - Jarinju i Brnjaku.

Na ovim prelazima je raspoređeno oko 20 vozila specijalne jedinice Rosu, od čega više od 10 blindiranih, javio je RTS.

Desetak kontejnera pripadnici policije samoproglašenog Kosova postavili su juče u blizini administrativnog punkta Jarinje, bez obrazloženja čemu će služiti i šta je povod njihovog dovoženja.

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je sinoć da vlasti u Prištini planiraju da skidaju srpske registarske tablice na administrativnim prelazima i zamjenjuju ih takozvanim privremenim prištinskim probnim oznakama.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa posrednikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Srpskoj porodici u Lipljanu ukradeno više od 25 ovaca Srpskoj porodici u Lipljanu ukradeno više od 25 ovaca
Strašna priča iz Gračanice: NATO nam je ubio djecu - umjesto imena ostale tri tačke... Strašna priča iz Gračanice: NATO nam je ubio djecu - umjesto imena ostale tri tačke...
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    5h 57m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    23h 40m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    17h 57m
    6
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    19h 31m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    3h 26m
    0