Stravična nesreća na putu Banjaluka – Kneževo

15.01.2020. 11:19
0
IZVOR: Srpska.info

Maloljetni M. J. (15) iz Banjaluke je poginuo, a tri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21.40 dogodila u Vidovom vrelu na magistralnom putu Banjaluka – Kneževo, potvrđeno je u banjalučkom tužilaštvu.

Oni su pojasnili da je do nesreće došlo kada je Miloš Panić (29) upravljajući automobilom „audi“ izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta.

-Tom prilikom poginuo je petnaestogodišnjak, a vozač Panić i saputnici M. N. (30)  i M. A. (31) iz Banjaluke su povrijeđeni. Uviđaj je obavila dežurni tužilac Gordana Mijatović zajedno sa policijom iz Kneževa – pojasnili su u tužilaštvu.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mjere na utvrđivanju svih okolnosti ove saobraćajne nesreće, kao i obdukcija nastradalog maloljetnika.

Komentari 0
Povezane vijesti
Saobraćajne nezgode uzrok 50 odsto povreda kičmene moždine Saobraćajne nezgode uzrok 50 odsto povreda kičmene moždine
U saobraćajnoj nesreći u Rogatici smrtno stradao sedamnaestogodišnjak U saobraćajnoj nesreći u Rogatici smrtno stradao sedamnaestogodišnjak
Kujoviću ponovo sude za nesreću u kojoj su poginuli supružnici Hršum Kujoviću ponovo sude za nesreću u kojoj su poginuli supružnici Hršum
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    10h 57m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 39m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 7m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 28m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 37m
    0