Svetosavska akademija sutra u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo

25.01.2023. 21:25
1
IZVOR: katera.news

U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo će sutra, u 19.00 časova biti održana svečana Svetosavska akademija, povodom obilježavanja praznika posvećenog prvom srpskom arhiepiskopu i prosvjetitelju Svetom Savi.

U Svetosavskoj akademiji učestvuju Škola za osnovno muzičko obrazovanje Istočno Novo Sarajevo, Srednjoškolski centar Istočna Ilidža, te osnovne škole „Sveti Sava“ iz Istočnog Novog Sarajeva, „Petar Petrović Njegoš“ iz Istočne Ilidže, „Jovan Dučić“ iz Kasindola i „Alesa Šantić“ iz Vojkovića.

Organizatori ovogodišnje Svetosavske akademije su Srpska pravoslavna crkvena opština Lukavička, Osnovna škola za muzičko obrazovanje Istočno Novo Sarajevo i Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo.

Slika

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Leo 26.01.2023. 00:24
    Bojim se da ce ustaski potomci koji vode RS i ugasiti ovo nase mukom stvoreno dok srbende shvate,da se upravo na jedan ovako skroman način uz kulturne događaje treba obiljeziti i 9.januar, a ne postrojavanjem postara, prvo ponizavati one koji su život dali u temelje,a onda i provocirati druge,svojim halabucenjem.Kad oni to vrate kao ovaj put na onom turniru onda se organizatori halabuke za 9.januar i ne oglase..Zato, u pamet se
Povezane vijesti
U Istočnom Sarajevu prikazan dokumentarni film posvećen Dari Sekulić (FOTO) U Istočnom Sarajevu prikazan dokumentarni film posvećen Dari Sekulić (FOTO)
Promovisana knjiga „Srbija od vinčanske civilizacije do 1918. godine“ u Istočnom Sarajevu Promovisana knjiga „Srbija od vinčanske civilizacije do 1918. godine“ u Istočnom Sarajevu
Sutra promocija knjige „Srbija od vinčanske civilizacije“ Sutra promocija knjige „Srbija od vinčanske civilizacije“
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    5h 24m
    0
  • Mirnom šetnjom u Dobrovoljačkoj ulici obilježene 32 godine od zločina
    2h 35m
    2
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    18h 21m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    16h 43m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    18h 57m
    3