Trivić: Podnesen zahtjev CIK-u da se ponovo broje glasovi za ostala tri nivoa

26.10.2022. 17:40
2
IZVOR: srna.rs

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić rekla je da je ova stranka podnijela zahtjev Centralnoj izbornoj komisiji BiH /CIK/ da se ponovo broje glasovi i za ostala tri izborna nivoa.

Trivićeva i dalje tvrdi da su se na opštim izborima desile nepravilnosti i, kako navodi, "izborna krađa".

Komentarišući krivičnu prijavu koju je SNSD podnio protiv nje i predsjednika Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića zbog iznošenja u javnost informacija o ubačenim falsifikovanim glasačkim listićima dva dana prije zvanične objave iz CIK-a, Trivićeva je rekla da nema ništa protiv da tužilaštvu da izjavu o tome, navodeći da je "te informacije iznijela na osnovu navoda iz prethodnih izbornih ciklusa".

Zamjenik predsjednika PDP-a Nenad Vuković rekao je da ova stranka ostaje pri zahtjevu da izbori za predsjednika Republike Srpske treba da se ponove na nivou svih biračkih mjesta u Srpskoj.

 

Za jučerašnji skup u Banjaluci koji je organizovao SNSD sa koalicionim parnerima, Vuković je rekao da je "jedina dobra stvar" što je taj skup protekao mirno i da mu je drago zbog toga. 

 

Komentari 2
 • Generic placeholder image
  Www 26.10.2022. 19:27
  Tako je Petre,samo ko će doživeti to ,pitanje je sad?
 • Generic placeholder image
  Petar 26.10.2022. 17:44
  Ti okom cik skokom. Poništavati sve dok ti pobjediš. To je demokratija.
Povezane vijesti
Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP” Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”
Natalija Trivić preuzela dužnost direktora Aerodroma Republike Srpske Natalija Trivić preuzela dužnost direktora Aerodroma Republike Srpske
Jelena Trivić najavila: „Formiramo Narodni front za Republiku Srpsku“ (VIDEO) Jelena Trivić najavila: „Formiramo Narodni front za Republiku Srpsku“ (VIDEO)
Najčitanije
 • Od danas zabrana pušenja u javnim prostorima u FBiH
  11h 5m
  0
 • Četvrti bataljon Vojne policije VRS – golobradi mladići na braniku otadžbine (FOTO)
  8h 44m
  0
 • Nosović: Obrazovanje i lijepo vaspitanje su svetinja
  7h 51m
  0
 • Hiljade ljudi na protestu u Sarajevu povodom pogibije mlade doktorice
  2h 51m
  0
 • MMF traži čak i sniženje plata
  3h 30m
  1