Trojica uhapšenih otkriveni raspakivanjem aplikacija "Skaj" i "Anom"

25.12.2023. 15:04
0
IZVOR: srna.rs

Lica čiji su inicijali G.G, M.M. i N.S. koja su danas uhapšena na području Istočnog Sarajeva u nastavku operativne akcije "Kode" zbog krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet droga otkrivena su raspakivanjem aplikacija "Skaj" i "Anom".

Dešifrovanjem kriptovanog koda utvrđeno je da su posredstvom ovih aplikacija komunicirali i određeni policijski službenici i odavali informacije osumnjičenim licima koja su tako izbjegavala krivično gonjenje, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Uhapšeni muškarac čiji su inicijali M.M. ranije je u okviru iste akcije uhapšen u novembru, a nakon puštanja na slobodu nastavio je sa kriminogenim radnjama, koje su otkrili pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo.

  • Uhapšena tri lica na području grada Istočno Sarajevo
    25.12.2023. 11:30

    Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i EUROPOL-om, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva I...

Istočno Sarajevo
Uhapšena tri lica na području grada Istočno Sarajevo

Ranije danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da su u nastavku akcije "Kode" na području Istočnog Sarajeva uhapšena lica inicijala G.G, M.M. i N.S osumnjičena za krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Akciju su sproveli pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo u saradnji sa Upravom za borbu protiv organizovanog i teškog kriminaliteta Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Evropolom.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“ Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“
Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    11h 55m
    8
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    12h 9m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    14h 26m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    12h 1m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    4h 16m
    0