U Milićima nastavak vakcinacije

03.03.2022. 09:11
0
IZVOR: Srna

Vakcinacija protiv virusa korona danas se nastavlja u Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima, gdje građani mogu primiti treću dozu, rečeno je Srni u Higijensko-epidemiološkoj službi /HES/.

Tehničar HES-a Ljiljana Živković je navela da su u pitanju treće doze "fajzera" i "sinofarma", da za sada nemaju "sputnjik ve" i "astra zeneka", ali da oni koji su drugu dozu ovih vakcina primili prije pet mjeseci mogu dobiti "fajzer" kao treću dozu.

Živkovićeva je apelovala da se zainteresovani za treću dozu prijave u HES Doma zdravlja radnim danima od 7.00 do 15.00 časova ili u službu porodične medicine od 7.00 do 22.00 časa.

- Od početka pandemije u Domu zdravlja `Sveti Nikola` date su ukupno 5.362 doze vakcina. Prvom i drugom dozom vakcinisano je po 2.291 lice, a trećom 780 osoba - navela je Živkovićeva.

Na području Milića, dodala je, nema zaraženih virusom koron. Od početka pandemije kod ukupno 483 osobe potvrđen je kovid, 456 se oporavilo, a 27 je preminulo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vlaseničke osnovke nastavile tradiciju – furiozno do titule najboljih košarkašica Srpske (FOTO) Vlaseničke osnovke nastavile tradiciju – furiozno do titule najboljih košarkašica Srpske (F...
Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
U saobraćajnoj nesreći u Vlasenici smrtno stradao muškarac U saobraćajnoj nesreći u Vlasenici smrtno stradao muškarac
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 55m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    4h 23m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    17h 33m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    18h 5m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    23h 38m
    0