U Palama počinju „Dani Duška Trifunovića“

12.09.2023. 09:43
0
IZVOR: srna.rs

Tradicionalna manifestacija Dani Duška Trifunovića, posvećena ovom književniku, pjesniku i televizijskom autoru, počeće večeras u Palama.

Biće održano muzičko-poetsko veče sa glumcem Ivanom Bosiljčićem pod nazivom „Naše veče“ – najavljeno je iz Kulturno-sportskog centra Pale.

Program za odrasle „Bukvalno tak“ biće održan sutra u sali Kulturnog centra Pale, a od 19.00 časova na manifestaciji će učestvovati pjesnici, pisci i književnici Branko Perić, Goran Vračar, Mira Bulatović, Snježana Galinac i Aleksandra Šarenac.

Tokom večeri biće predstavljena i knjiga „Tvoj nas uzdiže stih“ autora Branka Perića, a u muzičkom dijelu programa učestvovaće i Muzički ansambl „Pale“.

Književnici Aleksandra Šarenac i Mira Bulatović u četvrtak, 14. septembra u 11.00 časova sa učenicima osnovnih škola sa područja grada Istočno Sarajevo učestvovaće u program za djecu pod nazivom „Djeci u čast“.

Istog dana, program će biti nastavljen proglašenjem pobjednika i dodjelom nagrada za finaliste konkursa za najbolji literarni rad o temi „Srce je čudna zvijer“ u sali Kulturnog centra Pale.

U zabavnom dijelu programa učestvovaće učenici paljanskog odjeljenja Škole za osnovno muzičko obrazovanje Istočno Sarajevo.

Manifestacija Dani Duška Trifunovića trajaće do četvrtka, 14. septembra.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    11h 45m
    8
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    9h 47m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    23h 46m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    8h 40m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    8h 45m
    0