U Sarajevu sin zapalio oca i pobjegao

01.10.2022. 18:14
0
IZVOR: glassrpske.com

U sarajevskom naselju Buća Potok prije nešto više od sat odigrala se prava drama kada je jedna osoba zapalila drugu.

Kako je potvrđeno iz MUP-a jedna osoba je pri tome dobila teške tjelesne povrede opasne po život, a počinilac se udaljio s mjesta zločina i za njim se još uvijek traga.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac, a policija još uvijek traga za osumnjičenim koji je se tereti za krivično djelo 'ubistvo u pokušaju'  - rečeno je iz MUP-a KS.

Kako Klix saznaje, sin je zapalio oca i potom pobjegao, a žrtva je zadobila teške tjelesne povrede u vidu opekotina na 75 posto tijela.

Takođe, prema saznanjima, počinilac je osoba koja je odranije poznata policiji, a žrtva je prebačena na odjeljenje plastične hirurgije KCUS-a gdje mu se ljekari bore za život. Više informacije biće poznato nakon okončanja uviđajnih radnji, prenosi Klix.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježavanje 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA Obilježavanje 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    23h 38m
    0
  • Krađa u Palama
    21h 56m
    0
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    18m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    18h 23m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    21h 11m
    0