Uhapšena lica iz Han Pijeska

02.08.2021. 10:34
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske stanice Han Pijesak, dana 31. 7. 2021. godine, lišili su slobode lica inicijala D.M. i G.Đ. oba iz Han Pijeska, zbog sumnje da su počinili krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Lice D.M. se sumnjiči da je dana 31. 7. 2021. godine na području opštine Han Pijesak uputilo ozbiljne prijetnje po život i tijelo licima M.T. i G.Đ, prijeteći im upotrebom vatrenog oružja, a zatim je lice G.Đ. uzvratilo iste prijetnje licu D.M.

Takođe, lice D.M. kod sebe je držao vatreno oružje-lovačku pušku i četiri komada metaka za koje nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju, a koje građanima uopšte nije dozvoljeno, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu protiv lica D.M. biti podnešeni izvještaji o počinjenim krivičnim djelima,  „Ugrožavanje sigurnosti“ i  „Nedozvooljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, dok će protiv lica G.Đ. biti podnešen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, „Ugrožavanje sigurnosti“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola
U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe
Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    19h 37m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    19h 44m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    16h 26m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    11h 4m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    11h 36m
    0