Uhapšeno 19 lica, oduzeto 400 kilograma droge

01.02.2022. 09:27
0
IZVOR: Glas Srpske

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske sprovode akciju "Staza" na području Trebinja, Foče i drugih opština u kojoj je do sada slobode lišeno 19 lica.

Za ova lica postoje osnovi sumnje da su izvršili krivično djelo organizovani kriminalitet, u vezi sa krivičnim djelima neovlašteni promet opojnim drogama i neovlašteni promet oružjem i vojnom opremom te proizvodima dvojne upotrebe.

Tokom istrage do sada je oduzeto više od 400 kilograma opojne droge marihuana, koje je ova grupa prokrijumčarila iz Crne Gore na područje BiH, prenosi RTRS.

U akciji učestvuju pripadnici SAJ-a, Žandarmerija, Uprava kriminalističke policije, policijskih uprava Doboj, Banjaluka, Trebinje, Foča i Istočno Sarajevo.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Tužilaštva BiH a po naredbama Suda BiH.

Komentari 0
Povezane vijesti
Amerikanka se preko sira zaljubila u Hercegovinu Amerikanka se preko sira zaljubila u Hercegovinu
Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    18h 55m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    22h 34m
    7
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    17h 4m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    5h 45m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    3h 31m
    0