Umjesto kulturnog programa, dodjela nagrada i priznanja

05.05.2023. 09:00
0
IZVOR: katera.news

Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža otkazana je zbog proglašenog Dana žalosti u Republici Srpskoj, zbog tragedije koja se dogodila u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

Umjesto kulturnog programa, u 18.00 časova u kompleksu „Istočnik“ restorana Kula biće dodijeljena priznanja i nagrade zaslužnim pojedincima.

Osim toga, „Đurđevdanski kros, koji je trebalo da danas bude održan na Mladičkom polju, takođe je otkazan.

Umjesto krosa, u 10.00 časova, učenici osnovnih i srednjih škola okupiće se na Trgu Dr Miodrag Lazić odakle će se uputiti prema Hramu Svetog Vasilija Ostroškog, gdje će prislužiti svijeće i odati počast stradalim učenicima iz Beograda.

U pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu 3. maja ubijeno je osmoro djece i radnik obezbjeđenja, a ranjeni su šestoro djece i nastavnica. Policija je uhapsila učenika čiji su inicijali K.K, koji je počinio taj zločin.

Komentari 0
Povezane vijesti
Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži
Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO) Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO)
Održana svečana akademija povodom 32 godine postojanja Univerziteta u Istočnom Sarajevu (FOTO) Održana svečana akademija povodom 32 godine postojanja Univerziteta u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 9m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 51m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 19m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 40m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 49m
    0